Biban vargat umplut

• spalati si curatati bibanul de solzi • indepartati-i inotatoarele si aripioarele • despicati de sus

Portii
4
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
ridicata
Biban vargat umplut

Ingrediente

  • biban vargat (puteti folosi si biban normal) - 1 buc cca 700 g
  • fenicul - 1/2 buc
  • ciuperci Champignon 300 g
  • orez prefiert - 1/4 cana
  • ardei gras rosu - 1 buc
  • fasole kidney la conserva - 1/4 conserva
  • morcov - 1 buc
  • unt la temperatura camerei - 30 g
  • vin alb - 40 ml
  • apa - 40 ml
  • ulei de floareasoarelui - 2 linguri
  • usturoi - 4 catei
  • salvie - 2 frunze tocate marunt
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare


• spalati si curatati bibanul de solzi
• indepartati-i inotatoarele si aripioarele
• despicati de sus bibanul cu un cutit foarte bine ascutit, mergand cu lama pe langa os, pana la burta, dar fara sa o strapungeti
• mergeti „pe os" cu lama, pana aproape de coada 
• cu ajutorul unei foarfeci de bucatarie, taiati coloana vertebrala
• scoateti oasele cu o penseta, insa continuati sa aveti mare grija sa nu strapungeti burta pestelui
• dupa ce ati scos oasele si coloana vertebrala, scoateti si matele acestuia
• spalati-l si asezonati-l bine cu sare si piper in interior
• taiati ardeiul si morcovul cubulete
• taiati ciupercile Champignon cuburi mai mari
• taiati feniculul bucati subtiri
• amestecati legumele impreuna cu orezul, untul la temperatura camerei, salvia tocata si fasolea kidney
• umpleti burta pestelui si rulati-l intr-o folie de copt, ca sa ramana strans
• puneti-l in slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital
• taiati usturoiul bucatele si adaugati-l in slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital impreuna cu vinul, apa si uleiul
• inchideti capacul etans si lasati sa se gateasca pentru 90 min pe modul de temperatura „High".

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
1
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Mosocoarna cu prune
2
Prajituri

Mosocoarna cu prune

Este o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.

Mosocoarna cu prune
Prajitura Tosca
3
Retete de Pasti

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Friptura de miel in vin
4
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Parteneri
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide