Biban vargat umplut

• spalati si curatati bibanul de solzi • indepartati-i inotatoarele si aripioarele • despicati de sus

Portii
4
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
ridicata
Biban vargat umplut

Ingrediente

  • biban vargat (puteti folosi si biban normal) - 1 buc cca 700 g
  • fenicul - 1/2 buc
  • ciuperci Champignon 300 g
  • orez prefiert - 1/4 cana
  • ardei gras rosu - 1 buc
  • fasole kidney la conserva - 1/4 conserva
  • morcov - 1 buc
  • unt la temperatura camerei - 30 g
  • vin alb - 40 ml
  • apa - 40 ml
  • ulei de floareasoarelui - 2 linguri
  • usturoi - 4 catei
  • salvie - 2 frunze tocate marunt
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare


• spalati si curatati bibanul de solzi
• indepartati-i inotatoarele si aripioarele
• despicati de sus bibanul cu un cutit foarte bine ascutit, mergand cu lama pe langa os, pana la burta, dar fara sa o strapungeti
• mergeti „pe os" cu lama, pana aproape de coada 
• cu ajutorul unei foarfeci de bucatarie, taiati coloana vertebrala
• scoateti oasele cu o penseta, insa continuati sa aveti mare grija sa nu strapungeti burta pestelui
• dupa ce ati scos oasele si coloana vertebrala, scoateti si matele acestuia
• spalati-l si asezonati-l bine cu sare si piper in interior
• taiati ardeiul si morcovul cubulete
• taiati ciupercile Champignon cuburi mai mari
• taiati feniculul bucati subtiri
• amestecati legumele impreuna cu orezul, untul la temperatura camerei, salvia tocata si fasolea kidney
• umpleti burta pestelui si rulati-l intr-o folie de copt, ca sa ramana strans
• puneti-l in slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital
• taiati usturoiul bucatele si adaugati-l in slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital impreuna cu vinul, apa si uleiul
• inchideti capacul etans si lasati sa se gateasca pentru 90 min pe modul de temperatura „High".

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu mere si crusta de nuci

Prajitura cu mere si crusta de nuci

Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.

Prajitura cu mere si crusta de nuci
Ciorba de loboda cu franjuri de ou

Ciorba de loboda cu franjuri de ou

Ador să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...

Ciorba de loboda cu franjuri de ou
Samosa cu cartofi

Samosa cu cartofi

Samosa cu cartofi este una dintre inepuizabilele variatiuni ale acestui fel indian de mancare de strada. In plus este o...

Samosa cu cartofi
Cele mai apreciate rețete
Prajitura foaie peste foaie
1
Prajituri

Prajitura foaie peste foaie

Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...

Prajitura foaie peste foaie
Placinta cu mere
2
Prajituri

Placinta cu mere

Ne place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...

Placinta cu mere
Supa ungureasca de chimen
3
Supe de legume

Supa ungureasca de chimen

Supa ungureasca de chimen este foarte buna si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de supa trebuie sa folositi 1 lingurita...

Supa ungureasca de chimen
Sos tartar cu patrunjel
4
Sosuri pentru mancaruri cu peste

Sos tartar cu patrunjel

Pentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si patrunjelul se...

Sos tartar cu patrunjel
Pandispan cu rahat
5
Prajituri

Pandispan cu rahat

N-ai spune ca se poate face pandispan cu cirese, fara cirese, doar cu rahat. Urmareste reteta pas cu pas si invata cum sa...

Pandispan cu rahat
Parteneri
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Gustos.RO

Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa

Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...

Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Un Dulce de Post cu Foi de Placinta
ReteteCulinare.RO

Un Dulce de Post cu Foi de Placinta

Un Dulce de Post cu Foi de Placinta