• curatati midiile sub un jet de apa rece, folosind un burete sau o perie de sarma, pentru
• curatati midiile sub un jet de apa rece, folosind un burete sau o perie de sarma, pentru a indeparta orice urma de nisip
• puneti midiile intr-o punga, umpleti-o cu apa si agitati-o bine – midiile se vor lovi intre ele si astfel se va elimina orice urma de nisip din interior
• rasturnati midiile intr-o sita si spalati-le bine in 4-5 ape
• aruncati-le pe cele care sunt deschise si nu vor sa se inchida – acelea sunt deja moarte si trebuie sa evitati sa le consumati, pentru a nu risca o toxiinfectie alimentara (le puteti incerca daca sunt vii, ciocanindu-le intre ele)
• setati slow cooker Crock-Pot 3,5 L Red pe modul de temperatura "High"
• adaugati untul, iar dupa ce s-a topit adaugati si ceapa taiata cuburi mici, cimbrul si usturoiul (doar zdrobit putin)
• adaugati midiile si puneti capacul
• in momentul in care acestea au inceput sa se deschida, asezonati cu sare si piper, stingeti cu vin si adaugati si ardeiul iute (in functie de gust), tocat marunt, fara seminte
• dupa cateva minute adaugati si laptele de cocos
• taiati rosiile cherry in 4 si adaugati-le peste midii impreuna cu sosul de tomate si gatiti cateva minute
• luati capacul si aruncati midiile care nu s-au deschis
• serviti cu patrunjel tocat
Pofta buna!
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouSamosa cu cartofi este una dintre inepuizabilele variatiuni ale acestui fel indian de mancare de strada. In plus este o...
Samosa cu cartofiSupa ungureasca de chimen este foarte buna si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de supa trebuie sa folositi 1 lingurita...
Supa ungureasca de chimenPentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si patrunjelul se...
Sos tartar cu patrunjelN-ai spune ca se poate face pandispan cu cirese, fara cirese, doar cu rahat. Urmareste reteta pas cu pas si invata cum sa...
Pandispan cu rahatAluatul este un aluat de tarta, dar fara oua : o cana de apa, 150 g margarina, o lingurita de sare, o lingura de praf de...
Tarta de post cu ciuperciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii