1. Patrunjelul,de preferinta proaspat ,se spala toaca marunt si se pune peste bucatile de carne(poate fii ori ce carne). 2. Se presara piper si usturo
1. Patrunjelul,de preferinta proaspat ,se spala toaca marunt si se pune peste bucatile de carne(poate fii ori ce carne).
2. Se presara piper si usturoiul curat si presat si in final setoarna uleiul.
3. Toate acestea se amesteca bine si se lasa pina a doua zi,sau citeva ore inainte in frigider.
4. Sare se adaoga doar inainte sa se aseze pe gratar carnea.
5. Iar bucatule de carne sint bine sa nu fie prea subtiri taiate.
Pofta buna!
Reteta Maerinada cu patrunjel si usturoi propusa de Afrodite
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii