1. Patrunjelul,de preferinta proaspat ,se spala toaca marunt si se pune peste bucatile de carne(poate fii ori ce carne). 2. Se presara piper si usturo
1. Patrunjelul,de preferinta proaspat ,se spala toaca marunt si se pune peste bucatile de carne(poate fii ori ce carne).
2. Se presara piper si usturoiul curat si presat si in final setoarna uleiul.
3. Toate acestea se amesteca bine si se lasa pina a doua zi,sau citeva ore inainte in frigider.
4. Sare se adaoga doar inainte sa se aseze pe gratar carnea.
5. Iar bucatule de carne sint bine sa nu fie prea subtiri taiate.
Pofta buna!
Reteta Maerinada cu patrunjel si usturoi propusa de Afrodite
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii