Pentru sos de ceapa cu supa de oase ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se opareste. Faina se cerne. Ceapa se inabusa in ulei impreuna cu faina.
Pentru sos de ceapa cu supa de oase ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se opareste. Faina se cerne. Ceapa se inabusa in ulei impreuna cu faina dizolvata in cca 50 ml apa rece. Se adauga in supa de oase si se fierb. Cand ceapa este fiarta se adauga otet, zahar, sare si se continua fierberea cca 5 minute.
Sosul de ceapa cu supa de oase se serveste cald, la rasol de vita, pasare, etc.
Acestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakesPentru ciorba radauteana aveti nevoie de piept de pui, morcovi, ceapa, ardei, telina, usturoi, pastarnac, oua, smantana si...
Ciorba radauteana cu piept de puiVine din Turcia, Arabia, Balcani și are o savoare aparte. Se prepară ba cu cartofi fierți, piure sau chiar prăjiți, ba...
Musaca de cartofi cu carne de vitel - Reteta videoIata o reteta super simpla de chec aromat cu lamaie, usor crocant de la macul din interior si cu o glazura dulce-acrisoara de...
Desert chec cu lamaie si macFructul toamnei preparat pentru deserturi delicioase!
Serbet din smochineBriose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Comentarii