Pentru sos de ceapa cu supa de oase ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se opareste. Faina se cerne. Ceapa se inabusa in ulei impreuna cu faina.
Pentru sos de ceapa cu supa de oase ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se opareste. Faina se cerne. Ceapa se inabusa in ulei impreuna cu faina dizolvata in cca 50 ml apa rece. Se adauga in supa de oase si se fierb. Cand ceapa este fiarta se adauga otet, zahar, sare si se continua fierberea cca 5 minute.
Sosul de ceapa cu supa de oase se serveste cald, la rasol de vita, pasare, etc.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseO bunatate de prajitura,numa buna pentru vreme calda.
Prajitura cu capsuni si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii