Muschiul se spala, se curata si se taie in cubulete. Se incinge uleiul si se pune carnea la rumenit. Dupa ce s-a patruns bine, se scoate pe o farfurie
Muschiul se spala, se curata si se taie in cubulete. Se incinge uleiul si se pune carnea la rumenit. Dupa ce s-a patruns bine, se scoate pe o farfurie si se pastreaza acoperita cu un capac. Se scurge o parte din uleiul in care s-a prajit muschiul, iar in restul, se pune la calit ceapa taiata solzisori.
Ardeiul se spala si i se indeparteaza semintele. Se taie in cubulete si se adauga in tigaie peste ceapa, impreuna cu arahidele. Cand arahidele incep sa se rumeneasca, se subtiaza sosul cu vin si supa de oase. Se lasa sa fiarba inabusit aproximativ 20 de minute, apoi se adauga crevetii. Se mai lasa pe foc timp de cinci, cel mult sapte minute. Se potriveste de sare si piper si se condimenteaza cu cimbru.
Pe un platou se asaza cubuletele de carne si se acopera cu sosul de creveti. Se serveste cald, cu verdeata deasupra si cu garnitura de orez.
Alte reteta sos recomandate
Sos tartar
Sos de spanac
Sos ciuperci
Negresa este o prajitura delicioasa si usor de preparat. Aceasta reteta de negresa rapida si foarte simpla se poate realiza...
Negresa simpla si rapidaO musaca satioasa cu carne tocata si felii subtiri de cartofi crocanti... cam asta gatim azi. Reteta video pas cu pas o...
Musaca cu carne tocata si cartofiSe spala merele si se pun la fiert acoperite cu apa calda. Se aleg fructe bine coapte si se folosesc in cantitati egale....
Marmelada de mere si pereAcest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiZacusca cu vinete si morcov este o varianta speciala, ce merita incercata! Pentru aceasta se spala toate legumele si se...
Zacusca cu vinete si morcovDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatGris cu lapte, cea mai indragita reteta de-a lungul timpului pentru bebelusi.
Gris cu lapteGalbiorii sunt ciuperci comestibile, asta pentru cei care nu stiu. Sunt ciuperci rafinate, parfumate si, desigur, delicioase....
Supa crema de galbiori cu branzeturiDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPlacintele cu branza sunt un deliciu rustic, cu un echilibru perfect intre gustul bogat al branzei si textura frageda a...
Placinte cu branza - un deliciu rustic perfect
Comentarii