Hreanul se rade si se pune la fiert in zeama de carne, aproimativ 20 de minute. Separat, se amesteca intr-o tigaie untul cu faina, se caleste putin s
Hreanul se rade si se pune la fiert in zeama de carne, aproimativ 20 de minute. Separat, se amesteca intr-o tigaie untul cu faina, se caleste putin si se stinge cu un pahar de apa fierbinte. Se amesteca continuu si se adauga 80 gr unt, dupa care se rastoarna in vasul in care a fiert hreanul. Se adauga smantana si miezul de paine, dupa care se trece printr-o sita. Se adauga galbensuurile batute si otetul, se mai lasa sa dea un clocot la foc mic si se condimenteaza.
Se serevste cald.
Alte retete:
Friptura de vita la cuptor Vinete impanate Ciorba radauteana
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii