Hreanul se rade si se pune la fiert in zeama de carne, aproimativ 20 de minute. Separat, se amesteca intr-o tigaie untul cu faina, se caleste putin s
Hreanul se rade si se pune la fiert in zeama de carne, aproimativ 20 de minute. Separat, se amesteca intr-o tigaie untul cu faina, se caleste putin si se stinge cu un pahar de apa fierbinte. Se amesteca continuu si se adauga 80 gr unt, dupa care se rastoarna in vasul in care a fiert hreanul. Se adauga smantana si miezul de paine, dupa care se trece printr-o sita. Se adauga galbensuurile batute si otetul, se mai lasa sa dea un clocot la foc mic si se condimenteaza.
Se serevste cald.
Alte retete:
Friptura de vita la cuptor Vinete impanate Ciorba radauteana
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii