Sos de hrean fiert

Se zdrobesc chiflele muiate in apa si bine stoarse. Se amesteca cu zeama de carne si cu untul si se lasa sa fiarba acoperit la foc moale 15 minute. Se

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 radacina de hrean
  • 2-3 linguri de smintina
  • 50 g unt
  • 2 chifle
  • 1 mar
  • 1 ceasca zeama de carne
  • sare

Mod de preparare

Se zdrobesc chiflele muiate in apa si bine stoarse. Se amesteca cu zeama de carne si cu untul si se lasa sa fiarba acoperit la foc moale 15 minute. Se adauga marul ras, smintina, sare dupa gust si se mai dau 2-3 clocote. Cind are consistenta unei smintini, se serveste fierbinte linga rasol.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori