Pentru sos de marar mararul verde se curata, se spala si se toaca mare. Faina se cerne, se dizolva in 50 ml apa, se toarna peste untul topit si se fierbe la foc moderat.
Pentru sos de marar mararul verde se curata, se spala si se toaca mare. Faina se cerne, se dizolva in 50 ml apa, se toarna peste untul topit si se fierbe la foc moderat pentru a nu se forma cocoloase. Se amesteca continuu. Se adauga smantana, otet, supa de oase, zahar, sare, marar si se continua fierberea cca 17 minute.
Sosul de marar se serveste cald, la rasol (vita, pui, peste), etc.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseO bunatate de prajitura,numa buna pentru vreme calda.
Prajitura cu capsuni si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii