Sos de mustar cu galbenusuri

Se freaca galbenusul crud cu sare si mustar, pina ce devine alifios. Se adauga ulei, zeama de lamiie si verdeata(patrunjel, tarhon, dupa gust)

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1-2 galbenusuri
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingurita mustar
  • zeama de lamiie
  • verdeata
  • sare

Mod de preparare

Se freaca galbenusul crud cu sare si mustar, pina ce devine alifios. Se adauga ulei, zeama de lamiie si verdeata(patrunjel, tarhon, dupa gust)
Se serveste cu legume, rasol, oua fierte

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci