Sos de usturoi

In zeama de carne sau de zarzavat, se pune faina putin cite putin amestecind bine cu lingura ca sa nu se formeze cocoloase. Se pune pe foc si la primu

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 lingura unt
  • 1/2 lingura faina
  • 1 ceasca zeama de carne sau de zarzavat
  • 1 lingurita otet sau 1 lingura zeama de lamiie
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare

Mod de preparare

In zeama de carne sau de zarzavat, se pune faina putin cite putin amestecind bine cu lingura ca sa nu se formeze cocoloase. Se pune pe foc si la primul clocot se adauga sarea, otetul sau zeama de lamiie si usturoiul, foarte bine pisat in piulita de lemn. Se lasa sa mai dea un clocot-doua, apoi se ia de la foc .
Se serveste la rasol de carne sau peste

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori