Se amesteca la rece uleiul cu vinul alb si se adauga piperul, foile de dafin, ghimbirul, rozmarinul si menta. Optional se poate adauga o jumatate de
Se amesteca la rece uleiul cu vinul alb si se adauga piperul, foile de dafin, ghimbirul, rozmarinul si menta. Optional se poate adauga o jumatate de lingura de miere.
Se foloseste la marinarea merelor, a anghinarei, a ciupercilor, a telinei, napilor, guliilor etc.
Alte retete:
Friptura de vita la cuptor Chiftele Rulada de porc
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii