Se toaca cepele marunt, apoi se presara piperul si se adauga otetul si vinul si se pun la fiert, pana scade sosul. Se adauga rosiile trecute prin sit
Se toaca cepele marunt, apoi se presara piperul si se adauga otetul si vinul si se pun la fiert, pana scade sosul. Se adauga rosiile trecute prin sita si zeama de carne, se mai fierbe un sfert de ora, iar apoi se adauga o lingura de faina si se amesteca mereu. Se pun doi castraveti acri taiati marunt si se amesteca bine.
Poate fi servit cu paste, cartofi prajiti sau la sandviciiuri.
Alte retete:
Friptura de vita la cuptor Rulada de porc Chiftele

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii