Resturile de carne, impreuna cu ceapa, morcovul si patrunjelul taiate felii se calesc in putin unt. Se adauga sarea, foaia de dafin si cand s-au rume
Resturile de carne, impreuna cu ceapa, morcovul si patrunjelul taiate felii se calesc in putin unt. Se adauga sarea, foaia de dafin si cand s-au rumenit se toarna deasupra zeama de carne, otetul, piperul dupa care se lasa la fiert circa o ora, pentru ca bucatile de carne sa-si lase tot sucul in sos. Se degreseaza apoi, se trece prin sita, se potriveste la gust de sare si piper si se adauga o lingurita de jeleu de coacaze.
Se serveste cald.
Alte retete culinare:
Chiftele Friptura de vita la cuptor Piftie de curcan

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii