Sos picant cu piper

Resturile de carne, impreuna cu ceapa, morcovul si patrunjelul taiate felii se calesc in putin unt. Se adauga sarea, foaia de dafin si cand s-au rume

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200-250 gr resturi de carne de vanat
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • sare
  • 1 foaie de dafin
  • 1 pahar zeama de carne
  • 4-5 linguri otet
  • 7-8 boabe piper pisat
  • sare
  • 1 lingurita jeleu de coacaze

Mod de preparare

Resturile de carne, impreuna cu ceapa, morcovul si patrunjelul taiate felii se calesc in putin unt. Se adauga sarea, foaia de dafin si cand s-au rumenit se toarna deasupra zeama de carne, otetul, piperul dupa care se lasa la fiert circa o ora, pentru ca bucatile de carne sa-si lase tot sucul in sos. Se degreseaza apoi, se trece prin sita, se potriveste la gust de sare si piper si se adauga o lingurita de jeleu de coacaze.


Se serveste cald.

Alte retete culinare:

Chiftele Friptura de vita la cuptor Piftie de curcan

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc