Marginile de cotlet se taie bucati si se pun la calit in ulei. Se adauga putina zeama de carne, apoi se lasa la fiert, se strecoara si se condimentea
Marginile de cotlet se taie bucati si se pun la calit in ulei. Se adauga putina zeama de carne, apoi se lasa la fiert, se strecoara si se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga putin sos de rosii, patrunjel tocat si se leaga cu un rantas facut din faina rumenita in ulei. Se lasa sa scada si se adauga putina zeama de lamaie.
Se serevste langa fripturi.
Alte retete culinare:
Gratar de porc cu vinete coapte Rulada de porc Ciorba radauteana
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii