Sos vanatoresc

Marginile de cotlet se taie bucati si se pun la calit in ulei. Se adauga putina zeama de carne, apoi se lasa la fiert, se strecoara si se condimentea

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr margini de cotlet de la vanat
  • 6 linguri ulei
  • 1 pahar zeama de carne
  • suc de rosii
  • patrunjel verde
  • 1 lingura faina
  • zeama de la o lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Marginile de cotlet se taie bucati si se pun la calit in ulei. Se adauga putina zeama de carne, apoi se lasa la fiert, se strecoara si se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga putin sos de rosii, patrunjel tocat si se leaga cu un rantas facut din faina rumenita in ulei. Se lasa sa scada si se adauga putina zeama de lamaie.


Se serevste langa fripturi.

Alte retete culinare:

Gratar de porc cu vinete coapte Rulada de porc Ciorba radauteana

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc