Pesto alla Genovese este cel mai cunoscut dintre pesto-uri. Iar cel facut acasa este garantat mai bun decat del pe care il cumparati la borcan. Pesto alla Genovese se serveste cu paste.
Pesto alla Genovese este cel mai cunoscut dintre pesto-uri. Iar cel facut acasa este garantat mai bun decat del pe care il cumparati la borcan.
Se amesteca toate ingredientele cu un stick blender pana se omogenizeaza.
Se lasa o ora inainte de servi si restul se poate congela in cutia de cuburi de gheata.
Pesto alla Genovese se serveste cu paste.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii