Se taie carnea cubulete si se rumeneste in uleiul de masline. Se adauga ramurile de telina, ceapa si usturoiul, taiate cat mai marunt. Se taie rosiil
Se taie carnea cubulete si se rumeneste in uleiul de masline. Se adauga ramurile de telina, ceapa si usturoiul, taiate cat mai marunt. Se taie rosiile cubulete, se adauga peste carne si se lasa vasul pe foc 15 minute. Se adauga supa de vita, mirodeniile si vinul. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust si se lasa sa fiarba 2 ore, la foc mic, acoperit. Inainte de servire se adauga salvia si rozmarinul.
Se serveste impreuna cu paste sau legume fierte.
Alte retete culinare:
Mancare de mazare Ciulama de ciuperci Legume la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii