Pentru sosul de branza pentru paste fainoase 2 cepe se calesc in 3 linguri de ulei, se adauga 4 rosii, sare, piper si patrunjel tocat, iar la urma 200 g branza topita.
Pentru sosul de branza pentru paste fainoase 2 cepe tocate se calesc in 3 linguri de ulei, se adauga 4 rosii decojite si tocate, sare, piper si patrunjel tocat, iar la urma 200 g branza topita. Turnam sosul peste pastele fierte, iar la sfarsit, decoram cu usturoi verde tocat marunt.
Sosul de branza pentru paste fainoase se poate servi cu orice fel de paste.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaBun aparatul asta, face mancare singur!
Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-PotDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii