Pentru sosul de branza pentru paste fainoase 2 cepe se calesc in 3 linguri de ulei, se adauga 4 rosii, sare, piper si patrunjel tocat, iar la urma 200 g branza topita.
Pentru sosul de branza pentru paste fainoase 2 cepe tocate se calesc in 3 linguri de ulei, se adauga 4 rosii decojite si tocate, sare, piper si patrunjel tocat, iar la urma 200 g branza topita. Turnam sosul peste pastele fierte, iar la sfarsit, decoram cu usturoi verde tocat marunt.
Sosul de branza pentru paste fainoase se poate servi cu orice fel de paste.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii