Sos italian

Pentru sosul italian veti avea nevoie de vin alb, patrunjel, ceapa, usturoi, ciuperci, unt, faina, ulei, sare si piper. Poate fi servit cu diverse paste.

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Sos italian

Ingrediente

  • 1 pahar de vin alb
  • patrunjel
  • ceapa
  • usturoi
  • ciuperci
  • sare
  • piper
  • o lingura de ulei
  • 50 gr. de unt
  • o lingurita de faina.

Mod de preparare

Pentru sosul italian veti avea nevoie de vin alb, patrunjel, ceapa, usturoi, ciuperci, unt, faina, ulei, sare si piper.  1 pahar de vin alb se pune la fiert la foc domol, se adauga patrunjel, ceapa, usturoi si ciuperci tocate fin. Dupa 20 de minute, se adauga sare, piper si o lingura de ulei. inainte de a fi servit, sosul se ingroasa cu 50 gr. de unt si cu o lingurita de faina.


Sosul italian poate fi servit cu diverse paste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori