Pentru maioneza andaluza se curata rosiile de pielita si se toaca marunt, apoi se calesc in ulei impreuna cu ceapa tocata marunt pana scade apa.
Pentru maioneza andaluza se curata rosiile de pielita si se toaca marunt, apoi se calesc in ulei impreuna cu ceapa tocata marunt pana scade apa, dupa care se adauga gogosarul copt taiat cubulete, apoi se mixeaza, se adauga maioneza si se amesteca. La sfarsit, se decoreaza cu gogosar.
Maioneza andaluza se poate servi cu tot felul de preparate.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii