Pentru sosul bernaize punem intr-o cratita 3 galbenusuri cu 100 g unt, adaugam 300 ml apa si amestecam pana se ingroasa. Apoi adaugam 300 ml de bulion.
Pentru sosul bernaize punem intr-o cratita 3 galbenusuri cu 100 g unt, adaugam 300 ml apa si amestecam pana se ingroasa. Apoi adaugam 300 ml de bulion si lasam sa fiarba incet, fara sa clocoteasca, pentru ca astfel sosul se taie.
Inainte de a servi la sosul bernaize se adauga zeama de la o jumatate de lamaie.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru ca mai aveam in congelator o bucata de ciolan afumat am facut o ciorbita acrita cu zeanma de varza.
Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii