Se spala cateva rosii frumoase, se rup bucati si se pun sa fiarba. Se trec prin sita, se adauga sarea, zaharul, untul si frunza de telina. Se lasa s
Se spala cateva rosii frumoase, se rup bucati si se pun sa fiarba.
Se trec prin sita, se adauga sarea, zaharul, untul si frunza de telina.
Se lasa sa mai fiarba pana se ingroasa cat trebuie.
Inainte de a servi se scoate frunza de telina.
Pofta buna!
Alte retete
gasiti aici:
Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati
Mancare de mazare cu sau fara carne cu sos de rosii
Spanac cu pui
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii