Se amesteca otetul cu uleiul si bulionul sau sucul de rosii. Se adauga sarea, piperul si optional o jumatate lingurita de miere sau zahar pudra. Se b
Se amesteca otetul cu uleiul si bulionul sau sucul de rosii. Se adauga sarea, piperul si optional o jumatate lingurita de miere sau zahar pudra. Se bate sosul cu furculita si se toarna apoi peste salate.
Sosul se foloseste la diferite salate de legume.
Alte retete:
Ciorba radauteana Curcan umplut Placinta de dovleac

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii