Sos Marinara

Se curata usturoiul, se taie in felii subtiri si se prajeste usor in uleiul de masline. Se amesteca toate ingredientele si se fierbe compozitia timp d

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg rosii in bulion
  • 250 ml vin rosu
  • 5-6 catei usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura oregano uscat
  • 1 lingura busuioc uscat
  • 1 lingura cimbru uscat
  • 1 lingurita rosmarin uscat
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata usturoiul, se taie in felii subtiri si se prajeste usor in uleiul de masline. Se amesteca toate ingredientele si se fierbe compozitia timp de o ora, la foc mic, amestecandu-se din cand in cand.
Se foloseste la diferite preparate.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci