Se curata ceapa si se taie feliute foarte subtiri, la fel si ciupercile. Intr-o oala se pune unt iar cand s-a incalzit se adauga ceapa si ciupercile.
Se curata ceapa si se taie feliute foarte subtiri, la fel si ciupercile. Intr-o oala se pune unt iar cand s-a incalzit se adauga ceapa si ciupercile. Se lasa la foc mic sa se inmoaie bine, apoi se adauga sunca taiata cuburi si se lasa sa se rumeneasca totul. Se toarna vinul, sosul de rosii, faina, sare, piper si se mai fierbe cateva clocote.
Se serveste cald.
Alte retete culinare:
Ciuperci la cuptor
Placinta de dovleac
Mancare de mazare

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii