Sos pentru friptura

Se taie rosiile si se dau prin separator. Se spala zarzavatul, se taie bucati, se pune tot la fiert pina se desprinde de pe coaja si se da prin separa

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kilograme - Rosii
  • 1
  • 5 kilograme - Ardei grasi rosii
  • 1
  • 5 kilograme - Ardei kapia
  • 1
  • 5 kilograme - Gogosari
  • 4-5 bucati - Ceapa
  • Usturoi dupa gust
  • putina apa

Mod de preparare

Se taie rosiile si se dau prin separator. Se spala zarzavatul, se taie

bucati, se pune tot la fiert pina se desprinde de pe coaja si se da prin

separator. Ceapa se taie marunt si se undeste in 250 ml. ulei. Se adauga

pasta de zarzavat, sucul de rosii, 250 gr. zahar, 250 ml. otet, sare, piper,

foi de dafin. Se pune la fiert pina se ingroasa.

Se toarna in sticle sau in borcane si se sterilizeaza.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci