Se amesteca apa cu sare si cu pasta de rosii, se dau in 2-3 clocote, se adauga usturoiul si mararul tocate,se ia de pe foc si se lasa citeva minute.
Se amesteca apa cu sare si cu pasta de rosii, se dau in 2-3 clocote, se adauga usturoiul si mararul tocate,se ia de pe foc si se lasa citeva minute.
Se pune deasupra peste piure.
Cantitatile sint dupa gust,la o portie 3 linguri de pasta de rosii,6 catei de usturoi, 1/2 legatura de marar.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii