Sos pentru piure

Se amesteca apa cu sare si cu pasta de rosii, se dau in 2-3 clocote, se adauga usturoiul si mararul tocate,se ia de pe foc si se lasa citeva minute.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pasta de rosii
  • usturoi capatina
  • marar
  • apa
  • sare

Mod de preparare

Se amesteca apa cu sare si cu pasta de rosii, se dau in 2-3 clocote, se adauga usturoiul si mararul tocate,se ia de pe foc si se lasa citeva minute.

Se pune deasupra peste piure.

Cantitatile sint dupa gust,la o portie 3 linguri de pasta de rosii,6 catei de usturoi, 1/2 legatura de marar.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc