Sos picant - ketchup

Mustarul si zaharul se freaca bine. Se pun toate ingredientele intr-o cratita pe foc. Totul se fierbe 15 minute si se pune fierbinte in sticle.

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 litri - Suc de rosii
  • 2 linguri - Mustar
  • 150 grame - Zahar
  • 80 mililitri - Otet
  • 1 lingurita rasa - Piper
  • 2 aspirine simple (netamponate) pisate
  • 1 lingurita rasa - Nucusoara
  • 1 lingurita rasa - Enibahar
  • 1/2 lingurita - Sare
  • 1 lingura cu virf - Boia dulce
  • (1/2 lingurita boia iute-dupa gust)

Mod de preparare

Mustarul si zaharul se freaca bine. Se pun toate ingredientele intr-o cratita pe foc.

Totul se fierbe 15 minute si se pune fierbinte in sticle.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori