Ceapa se curata si se taie si se caleste doar putin in ulei, apoi se inabusa peste legumele, dar tot foarte putin si apoi se aduga apa. Se lasa la fie
Ceapa se curata si se taie si se caleste doar putin in ulei, apoi se inabusa peste legumele, dar tot foarte putin si apoi se aduga apa. Se lasa la fiert bine. Cand este gata, se pun si bostaneii si dupa inca un clocot sau doua se adauga sarea si apoi borsul - cam o lingurita de concentrat la litru de ciorbita - si dupa ce mai fierbe putin si este gata, se presara din abundenta verdeata tocata cat mai marunt si apoi oul batut cu smantana. Se trage de pe foc.
Perfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!
Briose aperitiv cu legume si sunca presata• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaLa unul din ouale batute se adauga sucul de sfecla rosie. Celelalte doua oua se bat separat. Se confectioneaza din carton...
Omleta ValentinaPentru salata de fructe Macedonia fructele proaspete, curatate, taiate cubulete, se pun intr-un bol cu zahar si sucul de...
Salata de fructe MacedoniaAzi te voi invata cum sa faci un Punch de iarna potrivit pentru serile festive in familie
Punch de iarnaBlatul: Se bat 4 albusuri cu 4 linguri apa, cand spumeaza se adauga 100g zahar. Separat se bat 4 galbenusuri cu 150 g zahar...
Prajitura BucurestiCeainicul (din portelan) se infierbanta in prealabil. In el se pune cate o lingurita de ceai negru si o lingurita de ceai...
Australian teaPentru această Reteta de rulouri cu dovleac si scortisoara m-am inspirat de la Andreea chinesefood. Aluatul e foarte pufos...
Reteta de rulouri cu dovleac si scortisoaraIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii