Pentru a prepara aceasta reteta de bors cu perisoare sunt necesare urmatoarele ingrediente: cartofi, morcovi, ceapa, patrunjel, orez, carne, branza de burduf, ou.
Se toaca legumele marunt si se pun la fiert in 2l jumatate de apa. Lasa o parte din ceapa pentru perisoare. Pentru a face perisoarele, amesteca branza de burduf cu carnea, oul, ceapa oparita, marar tocat, sare si piper.
Formeaza perisoare. Dupa ce au fiert legumele, pune perisoarele si lasa-le sa fiarba pana se ridica la suprafata, dupa care se adauga orezul. Se mai lasa sa fiarbaa 15 minute, se adauga leustean uscat. Dupa cateva clocote se acopera si se lasa putin sa stea.
Cand se serveste se adauga verdeata tocata.
Alte retete de bors:
Bors de fasole neagra
Bors de peste
Bors de legume
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaBun aparatul asta, face mancare singur!
Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-PotDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii