Bors cu perisoare

Pentru a prepara aceasta reteta de bors cu perisoare sunt necesare urmatoarele ingrediente: cartofi, morcovi, ceapa, patrunjel, orez, carne, branza de burduf, ou.

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cartof mare
  • 2 morcovi
  • 2 cepe mari
  • 1 radacina de patrunjel
  • o ceasca de orez
  • 300g carne tocata de vita
  • 100g branza de burduf
  • 1 ou
  • sare
  • piper negru macinat
  • marar verde
  • leustean uscat
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se toaca legumele marunt si se pun la fiert in 2l jumatate de apa. Lasa o parte din ceapa pentru perisoare. Pentru a face perisoarele, amesteca branza de burduf cu carnea, oul, ceapa oparita, marar tocat, sare si piper.

Formeaza perisoare. Dupa ce au fiert legumele, pune perisoarele si lasa-le sa fiarba pana se ridica la suprafata, dupa care se adauga orezul. Se mai lasa sa fiarbaa 15 minute, se adauga leustean uscat. Dupa cateva clocote se acopera si se lasa putin sa stea.


Cand se serveste se adauga verdeata tocata.

Alte retete de bors:

Bors de fasole neagra

Bors de peste

Bors de legume

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc