Pentru a prepara aceasta reteta de bors cu perisoare sunt necesare urmatoarele ingrediente: cartofi, morcovi, ceapa, patrunjel, orez, carne, branza de burduf, ou.
Se toaca legumele marunt si se pun la fiert in 2l jumatate de apa. Lasa o parte din ceapa pentru perisoare. Pentru a face perisoarele, amesteca branza de burduf cu carnea, oul, ceapa oparita, marar tocat, sare si piper.
Formeaza perisoare. Dupa ce au fiert legumele, pune perisoarele si lasa-le sa fiarba pana se ridica la suprafata, dupa care se adauga orezul. Se mai lasa sa fiarbaa 15 minute, se adauga leustean uscat. Dupa cateva clocote se acopera si se lasa putin sa stea.
Cand se serveste se adauga verdeata tocata.
Alte retete de bors:
Bors de fasole neagra
Bors de peste
Bors de legume
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii