Bors cu perisoare

Borsul de perisoare este o mancare satioasa si gustoasa, preferata de toti mici si mari.

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
medie
Bors cu perisoare

Ingrediente

  • un os de vită
  • 2 litri de apă
  • 1 litru de borş din tărîţe de grâu
  • o ceapă
  • 1 morcov
  • 1 pătrunjel
  • 1/2 ţelină
  • 1/2 kg de carne macră de vită (ulterior va trebui tocata)
  • 2 linguri de orez
  • 1 ou + 1 glabenus
  • sare
  • piper
  • 2 roşii
  • pătrunjel verde
  • smântână

Mod de preparare

Alegeti un os de rasol cu maduva si puneti-l la fiert in 2 litri de apa. Periodic indepartati spuma.

Curatati legumele, spalati-le foarte bine, tocati-le, si dupa o ora de fierbere a osului adaugati legumele tocate. Dati carnea macra prin masina de tocat, adaugati orezul fiert pe jumatate, ceapa tocata sau rasa, oul, sare si patrunjel verde. Omogenizati bine compozitia si faceti perisoare mici, pe care le fierbeti in supa din care osul a fost scos.

Acriti cu borsul fiert separat, dregeti cu smântâna, in care ati pus un galbenus crud, puneti verdeturi si acoperiti vasul.


Puteti servi cu verdeata proaspata, pusa deasupra si-sau ardei iute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori