Borsul de perisoare este o mancare satioasa si gustoasa, preferata de toti mici si mari.
Alegeti un os de rasol cu maduva si puneti-l la fiert in 2 litri de apa. Periodic indepartati spuma.
Curatati legumele, spalati-le foarte bine, tocati-le, si dupa o ora de fierbere a osului adaugati legumele tocate. Dati carnea macra prin masina de tocat, adaugati orezul fiert pe jumatate, ceapa tocata sau rasa, oul, sare si patrunjel verde. Omogenizati bine compozitia si faceti perisoare mici, pe care le fierbeti in supa din care osul a fost scos.
Acriti cu borsul fiert separat, dregeti cu smântâna, in care ati pus un galbenus crud, puneti verdeturi si acoperiti vasul.
Puteti servi cu verdeata proaspata, pusa deasupra si-sau ardei iute.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii