Bors cu peste

In bors se pune ceapa, patrunjelul si piperul si se lasa sa fiarba. Se spala si se curata bine pestele, se taie apoi in bucatele si se pune la fiert i

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1-2 pesti (crap
  • morun)
  • 1 litru bors
  • 1 ceapa
  • patrunjel
  • piper
  • leustean

Mod de preparare

In bors se pune ceapa, patrunjelul si piperul si se lasa sa fiarba. Se spala si se curata bine pestele, se taie apoi in bucatele si se pune la fiert in borsul fierbinte unde se lasa numai un sfert de ora la fiert descoperit. Mai gustos iese daca se fierbe zarzavatul de supa cu putina apa; cind e patruns, se toarna borsul care a fiert separat cu o ceapa intreaga. Se pune pestele cind ciorba clocoteste si se lasa sa se patrunda bine. La sfirsit se adauga patrunjelul si leusteanul verde tocat
Se poate servi cu hrean ras

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori