Pentru a prepara aceasta reteta de bors de berbec cu loboda, sunt necesare urmatoarele ingrediente: loboda, morcov, patrunjel, ardei, ceapa, verdeata, carne de berbec.
Borsul de berbec cu loboda este o reteta delicioasa ce poate fi pragatita si pentru masa de Paste.
Se spala bine carnea si se pune la fiert cu apa si sare. Se spumeaza si se adauga zarzavatul taiat marunt. Dupa ce atat carnea, cat si zarzavatul sunt aproape fierte, se adauga loboda taiata felii. Se lasa sa fiarba si loboda si se acreste cu borsul fiet separat.
Se serveste cu smantana.
Alte retete recomandate:
Bors de peste
Bors de fasole neagra
Bors cu carne de oaie

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii