Bors de berbec cu loboda

Pentru a prepara aceasta reteta de bors de berbec cu loboda, sunt necesare urmatoarele ingrediente: loboda, morcov, patrunjel, ardei, ceapa, verdeata, carne de berbec.

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati carne de berbec de la gat
  • 1 morcov
  • o radacina patrunjel
  • un ardei gras
  • o ceapa
  • 4-5 legaturi loboda
  • 400 ml bors
  • sare
  • verdeata

Mod de preparare

Borsul de berbec cu loboda este o reteta delicioasa ce poate fi pragatita si pentru masa de Paste.

Se spala bine carnea si se pune la fiert cu apa si sare. Se spumeaza si se adauga zarzavatul taiat marunt. Dupa ce atat carnea, cat si zarzavatul sunt aproape fierte, se adauga loboda taiata felii. Se lasa sa fiarba si loboda si se acreste cu borsul fiet separat.


Se serveste cu smantana.
Alte retete recomandate:
Bors de peste
Bors de fasole neagra
Bors cu carne de oaie

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc