Pentru a prepara aceasta reteta de bors de berbec cu loboda, sunt necesare urmatoarele ingrediente: loboda, morcov, patrunjel, ardei, ceapa, verdeata, carne de berbec.
Borsul de berbec cu loboda este o reteta delicioasa ce poate fi pragatita si pentru masa de Paste.
Se spala bine carnea si se pune la fiert cu apa si sare. Se spumeaza si se adauga zarzavatul taiat marunt. Dupa ce atat carnea, cat si zarzavatul sunt aproape fierte, se adauga loboda taiata felii. Se lasa sa fiarba si loboda si se acreste cu borsul fiet separat.
Se serveste cu smantana.
Alte retete recomandate:
Bors de peste
Bors de fasole neagra
Bors cu carne de oaie
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii