Se curata pestele, se spala, se pune intr-un castron si se presara cu sare.Se pune apa intr-o oala si se lasa pe foc, pana incepe sa fiarba. Se spal
Se curata pestele, se spala, se pune intr-un castron si se presara cu sare.Se pune apa intr-o oala si se lasa pe foc, pana incepe sa fiarba. Se spala, se curata legumele se taie cubulete mici si apoi se pun la fiert: ceapa, morcovii, ardeiul gras, patrunjelul, telina. Cand acestea incep sa se inmoaie se pune orezul, spalat si apoi cartofii si se continua fierberea. Cand orezul a fiert, se adauga rosiile, curatate de coaja, taiate marunt, si borsul (fiert si spumat in prealabil). Se lasa sa fiarba cateva clocote, dupa care se pune pestele, sare dupa gust, si se fierbe 10 minute. La sfarsit se pune leusteanul si patrunjelul taiat marunt.
Se serveste fie rece, fie cald.
Alte retete recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii