Bors de cartofi

Morcovul,patrunjelul,pastarnacul si ceapa se taie marunt si se pun la fiert cu 1.5l apa.Dupa 20 minute se pun cartofii taiati cuburi,se adauga sare,ve

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2morcovi
  • 1patrunjel
  • o ceapa
  • leustean
  • patrunjel si marar verde
  • 4 cartofi
  • o telina
  • 1dovlecel
  • 1pastarnac
  • 2ardeii grasi
  • 4rosii
  • sare
  • unt
  • orez
  • 1.5l apa
  • bors

Mod de preparare

Morcovul,patrunjelul,pastarnacul si ceapa se taie marunt si se pun la fiert cu 1.5l apa.Dupa 20 minute se pun cartofii taiati cuburi,se adauga sare,verdeata tocata si leusteanul,se lasa sa fiarba si cand sunt foarte fierte se acresate cu bors dupa gust.
cu ardel iute

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci