Sanatate in farfurie
Se pune carnea la fiert in 2-3 l de apa, cu un praf de sare. Dupa primul clocot, se spumeaza si apoi se adauga ceapa taiata marunt, morcovul, radacina de patrunjel si telina taiate cubulete, ardeiul feliat. Cand carnea este aproape fiarta, se adauga si sucul de rosii. Se lasa sa fiarba cca. 20 de minute, apoi se adauga borsul si se potriveste de sare dupa gust. Taiteii se prepara din faina si oul batut cu un praf de sare. Se framanta bine cu mana, apoi se intinde o foaie subtire din aluat, cu ajutorul sucitorului si apoi se taie fasii subtiri. Adaugam taiteii cand ciorba este aproape gata si mai lasam sa fiarba cca. 5 minute. Se opreste focul si se drege ciorba cu un ou batut, se presara si verdeata tocata marunt. Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii