Borsuri

Reteta Bors de cocos cu taitei de casa

portii reteta 5 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 1h 
ani67 postat de
Postat pe: 31-01-2017
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Bors de stevie"
 
Sanatate in farfurie

ingrediente

5 portii

   Carne de cocos (maruntaie, aripi, spate cu gat)
   2 morcovi
   1 bucatica telina
   1 radacina patrunjel
   1 ceapa
   2 ardei
   200 ml suc de rosii
   1 l bors de tarate
   patrunjel si leustean verde
   sare
   1 ou

mod de preparare

Se pune carnea la fiert in 2-3 l de apa, cu un praf de sare. Dupa primul clocot, se spumeaza si apoi se adauga ceapa taiata marunt, morcovul, radacina de patrunjel si telina taiate cubulete, ardeiul feliat. Cand carnea este aproape fiarta, se adauga si sucul de rosii. Se lasa sa fiarba cca. 20 de minute, apoi se adauga borsul si se potriveste de sare dupa gust. Taiteii se prepara din faina si oul batut cu un praf de sare. Se framanta bine cu mana, apoi se intinde o foaie subtire din aluat, cu ajutorul sucitorului si apoi se taie fasii subtiri. Adaugam taiteii cand ciorba este aproape gata si mai lasam sa fiarba cca. 5 minute. Se opreste focul si se drege ciorba cu un ou batut, se presara si verdeata tocata marunt. Pofta buna!
Incearca si Bors cu perisoare de somon
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de cocos cu taitei de casa" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.