Se pun la fiert impreuna cu oasele de la carne, patrunjelul, morcovul, telina si o ceapa, taiate foarte marunt. Intre timp se rad dovleceii de coaja,
Se pun la fiert impreuna cu oasele de la carne, patrunjelul, morcovul, telina si o ceapa, taiate foarte marunt. Intre timp se rad dovleceii de coaja, se taie in doua, se scobesc inauntru si se umplu cu carnea tocata impreuna cu o ceapa usor prajita in untura, orezul spalat, sarea, piperul si putina verdeata. Dupa ce zarzavatul si oasele sint bine fierte, se strecoara, iar zeama se pune la fiert cu dovleceii umpluti si cu borsul fiert si strecurat. Se adauga sarea si se lasa sa fiarba pina ce dovleceii sint gata
Se serveste borsul cu verdeata tocata si dres cu smintina
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii