Se pune fasolea sa fiarba si dupa cateva clocote se schimba apa. Se pune apoi in alta apa fierbinte cu morcovi si patrunjel radacina. Cand fasolea es
Se pune fasolea sa fiarba si dupa cateva clocote se schimba apa. Se pune apoi in alta apa fierbinte cu morcovi si patrunjel radacina. Cand fasolea este aproape fiarta,se adauga sare,rosiile curatate de pielite si seminte,taiate marunt,cadite de ceapa verde tocate,leusteanul si se fierbe in continuare. Cand fasolea este foarte bine fiarta,se acreste cu bors dupa .
Alte retete recomandate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii