Punem fasolea la fiert prima pentru ca fierbe cel mai greu. Ii schimbam apa de trei ori,dupa care incepem sa adaugam treptat restul ingredientelor. A
Punem fasolea la fiert prima pentru ca fierbe cel mai greu. Ii schimbam apa de trei ori,dupa care incepem sa adaugam treptat restul ingredientelor. Afumatura nu este obligatoriu sa fie aceeasi,poate pune fiecare ce doreste, ideea e sa fie afumata carnita.
La final adaugam borsul, mai lasam sa dea intr-un clocot si la final patrunjelul. Pofta buna!
Se serveste calda cu paine de casa.
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii