Se pune fasolea la fiert. Dupa ce a dat vreo doua clocote, se schimba apa, dar se pune alta tot fierbinte. Se adauga morcovul si patrunjelul intreg, p
Se pune fasolea la fiert. Dupa ce a dat vreo doua clocote, se schimba apa, dar se pune alta tot fierbinte. Se adauga morcovul si patrunjelul intreg, precum si o ceapa taiata marunt. Cind zarzavatul este aproape fiert, se pun sarea, borsul fiert separat si strecurat, bulionul si verdeata taiata marunt. Se lasa sa dea totul impreuna citeva clocote, dupa care ciorba e gata.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii