Bors de gaina este o supa foarte gustoasa si sanatoasa. Pentru a prepara acest fel de mancare e nevoie de: apa, bors, patrunjel, loboda, sare.
Se curata si se spala bine gaina dupa care se pune la fiert cu apa rece. Dupa fierbere se scoate pe un platou si in aceasi zeama se pune fideaua la fiert. Se adauga verdeata, loboda, sarea si borsul iar apoi se lasa pe foc pana da un clocot. Gaina se poate manca separat cu putin mujdei de usturoi.
Se serveste fierbinte.
Alte retete cu bors:
Bors de miel
Bors cu perisoare
Bors de peste
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePentru azi n-am avut alta inspiratie,asta m-a lovit,asta am prestat....
Ciolan afumat cu fasole verdePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii