Bors de gaina

Bors de gaina este o supa foarte gustoasa si sanatoasa. Pentru a prepara acest fel de mancare e nevoie de: apa, bors, patrunjel, loboda, sare.

Timp pregatire
130 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 gaina medie
  • 1 l apa
  • 1 l bors
  • 1 mana de patrunjel
  • 1 legatura loboda
  • 1 vart de cutit de sare
  • 200 g fidea

Mod de preparare

Se curata si se spala bine gaina dupa care se pune la fiert cu apa rece. Dupa fierbere se scoate pe un platou si in aceasi zeama se pune fideaua la fiert. Se adauga verdeata, loboda, sarea si borsul iar apoi se lasa pe foc pana da un clocot. Gaina se poate manca separat cu putin mujdei de usturoi.


Se serveste fierbinte.

Alte retete cu bors:

Bors de miel

Bors cu perisoare

Bors de peste

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc