Bors de gaina este o supa foarte gustoasa si sanatoasa. Pentru a prepara acest fel de mancare e nevoie de: apa, bors, patrunjel, loboda, sare.
Se curata si se spala bine gaina dupa care se pune la fiert cu apa rece. Dupa fierbere se scoate pe un platou si in aceasi zeama se pune fideaua la fiert. Se adauga verdeata, loboda, sarea si borsul iar apoi se lasa pe foc pana da un clocot. Gaina se poate manca separat cu putin mujdei de usturoi.
Se serveste fierbinte.
Alte retete cu bors:
Bors de miel
Bors cu perisoare
Bors de peste

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii