Bors de gaina cu loboda

Se curata gaina, se spala si se pune la fiert intr-o oala cu apa rece in care s-a pus ceapa si sarea. In timp ce gaina fierbe se pregatesc taiteii : o

Timp pregatire
135 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 2
  • 5 l apa
  • 1 l bors
  • 1 gaina mijlocie
  • 1 buc. ceapa mica
  • o legatura loboda
  • marar
  • patrunjel
  • leustean
  • taitei (1 ou
  • sare
  • faina cit cuprinde)

Mod de preparare

Se curata gaina, se spala si se pune la fiert intr-o oala cu apa rece in care s-a pus ceapa si sarea. In timp ce gaina fierbe se pregatesc taiteii : oul se amesteca cu lapte sau apa, putina sare si faina cit cuprinde. Se face un aluat potrivit de tare din care se intinde o foaie subtire, cam cit muchia cutitului din care se taie taitei foarte subtiri. Cind gaina este fiarta, se strecoara supa si se adauga taiteii; se fierb in citeva minute. Separat se fierbe borsul, se adauga peste taiteii fierti, se pune gaina taiata in bucati si verdeata taiata marunt. Se mai da un clocot si borsul este gata.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu caise si iaurt

Prajitura cu caise si iaurt

Retete dietetice

Prajitura cu caise si iaurt
Rotite din vinete umplute

Rotite din vinete umplute

Aroma toamnei pe platou

Rotite din vinete umplute
Dovlecei si vinete pane

Dovlecei si vinete pane

Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta

Dovlecei si vinete pane
Cele mai apreciate rețete
Parteneri
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gustos.RO

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
ReteteCulinare.RO

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata