Bors de gaina cu smantana si zarzavaturi

Pentru bors de gaina cu smantana si zarzavaturi se curata gaina si se taie in bucati. Se pune la fiert cu apa rece si sare.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o gaina mica de 1kg
  • 1 morcov
  • 1 pastirnac
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa
  • 2-3 rosii
  • 1 lingura orez
  • 1 1/2 litri apa
  • 1 litru bors
  • 4 linguri smantana
  • 2 oua
  • cite o legatura mica de leustean
  • patrunjel si marar
  • sare

Mod de preparare

Pentru bors de gaina cu smantana si zarzavaturi se curata gaina si se taie in bucati. Se pune la fiert cu apa rece si sare. Se ia spuma, apoi se adauga morcovul ras pe razatoarea mare, pastirnacul si patrunjelul taiati subtire, ceapa taiata marunt. Cand gaina este fiarta pe jumatate, se adauga 1 lingura de orez si rosiile curatate de coaja si taiate bucatele. Dupa ce a fiert se adauga borsul clocotit, frunze de leustean, patrunjel si marar taiate marunt. Inainte de a se servi, se drege cu doua galbenusuri si smantana.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori