Bors de hribi cu varza acra si verdeata

Pentru bors de hribi cu varza acra si verdeata se taie varza fin, se presara cu faina si se prajeste. Se fierb hribii, se scot din zeama, se taie marunt.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g de hribi uscati
  • 1 litru apa
  • 1/2 l bors
  • 500 g varza acra
  • 1 ceapa
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • verdeata

Mod de preparare

Pentru bors de hribi cu varza acra si verdeata se taie varza fin, se presara cu faina si se prajeste. Se fierb hribii, se scot din zeama, se taie marunt, se pune peste varza prajita si se toarna deasupra zeama. Se continua fierberea si cand sint gata se toarna borsul fiert, sare si verdeata. Dupa un clocot, borsul este gata.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci