Bors de hribi cu varza acra si verdeata

Pentru bors de hribi cu varza acra si verdeata se taie varza fin, se presara cu faina si se prajeste. Se fierb hribii, se scot din zeama, se taie marunt.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g de hribi uscati
  • 1 litru apa
  • 1/2 l bors
  • 500 g varza acra
  • 1 ceapa
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • verdeata

Mod de preparare

Pentru bors de hribi cu varza acra si verdeata se taie varza fin, se presara cu faina si se prajeste. Se fierb hribii, se scot din zeama, se taie marunt, se pune peste varza prajita si se toarna deasupra zeama. Se continua fierberea si cand sint gata se toarna borsul fiert, sare si verdeata. Dupa un clocot, borsul este gata.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori