Bors de loboda cu ceapa verde

Se spala frunzele de loboda si se taie fidea, iar ceapa verde se curata si se taie bucatele cu tot cu cozi. Loboda si ceapa se pun sa fiarba intr-un l

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 legaturi de loboda
  • 2-3 legaturi de ceapa verde
  • 1/2 litru bors
  • patrunjel
  • leustean
  • 1 cescuta orez
  • sare
  • 1 ou
  • 1/2 pahar smintina

Mod de preparare

Se spala frunzele de loboda si se taie fidea, iar ceapa verde se curata si se taie bucatele cu tot cu cozi. Loboda si ceapa se pun sa fiarba intr-un litru de apa rece cu sare si cu orezul ales si spalat. Dupa ce orezul este fiert se adauga borsul clocotit separat, patrunjelul si leusteanul tocat. Se lasa sa dea impreuna 2-3 clocote. Dupa ce s-a racit, se drege cu oul batut cu smintina.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci