Pentru a prepara aceasta reteta de Bors de miel cu orez, sunt necesare ingredientele: carne de miel, bors, ceapa verde, orez, galbenusuri, marar, patrunjel, leustean.
Pentru a pregati borsul de miel cu orez se taie carnea in bucati egale, se spala si se pune la fiert. Se spumeaza si, pe parcurs, se pun ceapa taiata marunt si orezul. Dupa ce a fiert, se pune borsul, se drege cu galbenusurile si verdeata tocata, care se toarna dupa ce se ia borsul de pe foc.
Borsul de miel cu orez se serveste cu verdeata tocata.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste un preparat gustos si satios!
Tagliatelle cu ciuperci in sos albPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii