Pentru a prepara aceasta reteta de Bors de miel cu orez, sunt necesare ingredientele: carne de miel, bors, ceapa verde, orez, galbenusuri, marar, patrunjel, leustean.
Pentru a pregati borsul de miel cu orez se taie carnea in bucati egale, se spala si se pune la fiert. Se spumeaza si, pe parcurs, se pun ceapa taiata marunt si orezul. Dupa ce a fiert, se pune borsul, se drege cu galbenusurile si verdeata tocata, care se toarna dupa ce se ia borsul de pe foc.
Borsul de miel cu orez se serveste cu verdeata tocata.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii