Curatam carnea si o punem la fiert taiata bucatele, cu sare. Curatam radacinoasele, si le taiem cuburi. Ceapa o taiem felii. Adaugam legumele doar can
Curatam carnea si o punem la fiert taiata bucatele, cu sare.
Curatam radacinoasele, si le taiem cuburi. Ceapa o taiem felii. Adaugam legumele doar cand carnea este fiarta pe trei sferturi.
Cand carnea si legumele sunt fierte adaugam borsul pe care l-am fiert separat.
Bulionul il dregem cu doua polonice cu zeama si il adaugam in oala.
Lasam sa dea in 2-3 clocote.
La final adaugam verdeata taiata.
Alte retete de Paste
Drob
Bors de miel cu leustean si ceapa verde
Cozonac
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii