Curatam carnea si o punem la fiert taiata bucatele, cu sare. Curatam radacinoasele, si le taiem cuburi. Ceapa o taiem felii. Adaugam legumele doar can
Curatam carnea si o punem la fiert taiata bucatele, cu sare.
Curatam radacinoasele, si le taiem cuburi. Ceapa o taiem felii. Adaugam legumele doar cand carnea este fiarta pe trei sferturi.
Cand carnea si legumele sunt fierte adaugam borsul pe care l-am fiert separat.
Bulionul il dregem cu doua polonice cu zeama si il adaugam in oala.
Lasam sa dea in 2-3 clocote.
La final adaugam verdeata taiata.
Alte retete de Paste
Drob
Bors de miel cu leustean si ceapa verde
Cozonac
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzNiste pateuri foarte gustoase, potrivite pentru orice moment al zilei sau de luat la pachet la servici sau pentru cei mici la...
Pateuri cu piept de pui si crema de branza
Comentarii