Se pune carnea tocata intr-o farfurie adanca, se amesteca cu felia de paine inmuiata si bine farimitata, cu un ou crud, verdeata tocata, un cartof dat
Se pune carnea tocata intr-o farfurie adanca, se amesteca cu felia de paine inmuiata si bine farimitata, cu un ou crud, verdeata tocata, un cartof dat prin masina de tocat impreuna cu ceapa, si jumatate din cantitatea de orez. Amestecul se sareaza si se omogenizeaza, se fac perisoare cu mana umeda si se pun sa fiarba intr-un litru de supa de came. Cand orezul din perisoare s-a inmuiat, se adauga restul de orez bine ales si spalat in apa rece, rosiile taiate felii subtiri si sare dupa gust. Se lasa sa mai fiarba douazeci de minute. Se adauga borsul fiert si spumuit, se parfumeaza cu leustean tocat si se ia oala de pe foc.
Borsul se drege cu smantana si se serveste foarte cald.
Alte retete ciorba recomandate
Supa mazare
Ciorba spanac
Ciorba radauteana
Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciGustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.
Supa crema de dovleacHumus reţetă
Humus reţetă cu ardei copt si masline negrePentru cei ce iubesc prajiturile acrisoare, dar in acelasi timp lejere, aceste muffins sunt perfecte pentru zilele calduroase...
Muffins cu lime si ciocolata albaDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii