Se pune carnea tocata intr-o farfurie adanca, se amesteca cu felia de paine inmuiata si bine farimitata, cu un ou crud, verdeata tocata, un cartof dat
Se pune carnea tocata intr-o farfurie adanca, se amesteca cu felia de paine inmuiata si bine farimitata, cu un ou crud, verdeata tocata, un cartof dat prin masina de tocat impreuna cu ceapa, si jumatate din cantitatea de orez. Amestecul se sareaza si se omogenizeaza, se fac perisoare cu mana umeda si se pun sa fiarba intr-un litru de supa de came. Cand orezul din perisoare s-a inmuiat, se adauga restul de orez bine ales si spalat in apa rece, rosiile taiate felii subtiri si sare dupa gust. Se lasa sa mai fiarba douazeci de minute. Se adauga borsul fiert si spumuit, se parfumeaza cu leustean tocat si se ia oala de pe foc.
Borsul se drege cu smantana si se serveste foarte cald.
Alte retete ciorba recomandate
Supa mazare
Ciorba spanac
Ciorba radauteana
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii