Se pune un os de rasol de vita cu sita si maduva sa fiarba cu un litru apa.Legumele se curata si se spala,se scot semintele de la rosii.se lasa sa fia
Se pune un os de rasol de vita cu sita si maduva sa fiarba cu un litru apa.Legumele se curata si se spala,se scot semintele de la rosii.se lasa sa fiarba osul cel putin 2 ore,iar dupa o ora jumatate se adauga legumele si sarea.Tocatura se prepara astfel:se da carnea prin masina de tocat si se amesteca su orezul spalt si tinut in apa rece ca sa umfle.Se adauga sucul de la o ceapa nica,tocata,frecata in mana si scursa intr-un tifon.Se mai adauga oul,sare,patrunjelul verde si se framanta bine compozitia.se modeleaza perisoarele mici cu mana uda si se fierb in supa.Se adauga borsul acrit dupa gust.Se drege borsul cu smantana in care s-a pus un galbenus batut.
cu sau fara smantana
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii