Se fierb legumele in 1 ½ litru apa cu sare. Intre timp, se da carnea impreuna cu ceapa prin masina de tocat. Se amesteca cu oul, orezul, sarea,
Se fierb legumele in 1 ½ litru apa cu sare. Intre
timp, se da carnea impreuna cu ceapa prin masina de tocat. Se amesteca
cu oul, orezul, sarea, piperul si verdeata. Se fac
perisoare cu mina uda si se pun la fiert in oala cu
zarzavat. Dupa ½ ora se adauga borsul clocotit si
verdeata taiata marunt. Borsul se poate drege cu
smintina si un galbenus.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii