Bors de perisoare de pui este o reteta delicioasa si foarte simpla.Pentru aceasta reteta va trebuie o jumatate de piept de pui, legume si un sfert de litru de bors.
Bors de perisoare de pui este o reteta delicioasa si foarte simpla.
Legumele se curata, se spala, se taie cubulete si se pun la calit intr-o lingura de ulei (in afara de pastai).
Se amesteca bine si dupa 2-3 minute se adauga apa cat sa le acopere si se lasa la fiert.
Intre timp, pieptul se spala, se toaca marunt , se amesteca cu 3 linguri faina, sare, piper, grisul, marar si patrunjel tocat.
Aceasta operatiune dureaza cam 20 minute cu tot cu tocat pieptul, timp in care legumele fierb, si puteti adauga fasolea pastai taiata mai marunt, plus sare si putin piper dupa gust, si completati cu apa. Dupa 10 minute incepeti sa formati perisoarele, le dati prin faina si le puneti in oala. Mai trebuie sa fiarba cam 10 minute, adaugati borsul, pasta de tomate, mai lasati 5 minute pe foc si stingeti. La sfarsit puneti patrunjel tocat fie in oala, fie in farfurie.
Sper sa va placa!
Borsul de perisoare de pui se serveste cu patrunjel tocat si ardei iute, dupa gust.
Cutitul bucatarului Twin Pollux Zwilling de la Kitchen Shop mi-ar fi fost de folos la aceasta reteta de bors.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii